print deze paginagroter lettertype kiezen

Reglement herhaalrecepten via internet

U kunt op twee manieren herhaalrecepten via internet bestellen:

1. Het bestelformulier op de pagina Herhaalrecepten
Klik op het tabblad Herhaalrecepten op onze website en klik vervolgens op de link ‘Bestelformulier recepten’. Alleen als u via deze weg het bestel­for­mulier benadert, wordt u op de hoogte gehouden van een eventuele praktijksluiting. Ga dus nooit rechtstreeks naar het bestel­formulier. Zo weet u zeker of uw bestelling kan worden uitgevoerd. Uw aanvraag wordt via een beveiligde verbinding verzonden, op deze manier worden uw persoonlijke gegevens beschermd.

2. De digitale patiëntenomgeving
Klik op het tabblad Patiëntenomgeving (bovenaan uw scherm). Op deze pagina staat een korte uitleg. Om te kunnen inloggen in de patiëntenomgeving heeft u een account nodig. Klik hiervoor op het tabblad ‘Inlog of nieuwe account’.

Alleen chronische medicatie
Het aanvragen van een herhaalrecept is alleen mogelijk voor medicijnen die langdurig (chronisch) worden gebruikt.

Het recept moet bij ons bekend zijn
De medicijnen moeten eerder bij ons in de praktijk besteld zijn. Dus medicijnen die tot nu toe door de specialist zijn voor­geschreven, kunnen niet via onze homepage worden besteld. Deze medicijnen kunnen de eerste keer alleen herhaald worden door te bellen naar de praktijk of door de lege doosjes met een goed leesbaar etiket bij de balie af te geven.

Afwijkende sterkte of aantal nodig?
De medicijnen worden voorgeschreven zoals dit de laatste keer voor u is gedaan. Als u een afwijkende sterkte of een ander aantal nodig heeft, bel dan met de assistente om dit te regelen.

Ophalen en bezorgen van de bestelde medicijnen
De medicijnen die vóór 10.30 uur (op werkdagen!) zijn besteld, kunnen de eerstvolgende werkdag vanaf 16 uur in de apotheek worden opgehaald. Patiënten van apotheek Stellendam te Vaassen kunnen er ook voor kiezen om de medicijnen tussen 16-17 uur in Emst op te halen. Geef bij het bestellen aan waar u uw medicijnen wilt halen.

Buiten de feestdagen om geldt het volgende schema:

Besteld tussen

Halen vanaf

Bezorgd voor

Donderdag 10:30 en vrijdag 10:30

Maandag 16:00

Woensdag 18.00

Vrijdag 10:30  en maandag 10:30

Dinsdag 16:00

Donderdag 18.00

Maandag 10:30 en dinsdag 10:30

Woensdag 16:00

Vrijdag 18.00

Dinsdag 10:30 en woensdag 10:30

Donderdag 16:00

Maandag 18.00

Woensdag 10:30  en donderdag 10:30

Vrijdag 16:00

Dinsdag 18.00

Bezorgen van medicijnen is alleen mogelijk voor patiënten die niet in staat zijn de medicijnen te (laten) halen.

Controle van uw receptaanvraag
De huisarts en de apotheek controleren uw recept­aanvraag. Indien er wordt afgeweken van dit reglement zullen zij uw bestelling mogelijk niet in behandeling kunnen nemen.

Technische storing
Het kan incidenteel voorkomen dat het bestelsysteem tijdelijk buiten gebruik is, bijvoorbeeld bij onderhoud van de website of een internetstoring. U kunt dan uw herhaalrecept bestellen via onze herhaal­receptenlijn 0578-662519 of de lege ver­pakking inleveren bij de balie van onze praktijk. Tijdens onze openings­tijden kunt u ook bellen naar ons praktijknummer 0578-661215 (optie 3). Dit nummer kunt u ook bellen als u vragen heeft over het bestellen van herhaalmedicatie via internet.

  Terug naar boven

zoeken

Interieur pand
Reanimatietraining
Teamuitje